dijous, 29 de novembre del 2012

Valoració de les eleccions per part de l’ANC


El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana ha emès una valoració del resultat de les eleccions del passat diumenge que a continuació us passem i que subscriu  l’ANC de la Garriga.

Se sintetitza en aquests quatre punts:

1. Optimisme pel fet d'haver augmentat els escons independentistes de 14 a 74.
2. En aquests moments, al Parlament, tenim 87 escons a favor del dret a decidir.
3. Demanem unitat d'acció a aquests 87 escons per marcar un calendari pel referèndum.
4. Reafirmem el nostre compromís de seguir treballant per l'ampliació de la majoria social.

En el cas de la Garriga, els resultats encara són més positius de cara a l’assoliment d’un estat propi amb una participació del 76,36% del cens,  gairebé
7 punts més alta que la mitjana de Catalunya i quasi deu punts superior a la de les eleccions al Parlament de 2010 (67,75% de participació a la Garriga).  Som conscients que al nostre poble encara hi ha molta feina a fer, entre sectors de població que presenten dubtes o no són conscients de la necessitat de tenir un estat propi. Per això, des de la Garriga, l’ANC seguirà treballant de valent per aconseguir i ampliar una majoria social molt forta en pro de l’estat propi quan es faci el referèndum. Comptant sempre amb la vostra ajuda i participació.
Coordinació ANC la Garriga

dissabte, 24 de novembre del 2012

dimecres, 21 de novembre del 2012

Vull una resposta


Hem començat un nou programa de televisió, d'emissió setmanal, amb el títol de "Vull una resposta". Podeu visionar-ne el primer programa aquí mateix. 

Els 13 programes previstos s'emetran a tot el país a través de la Xarxa de Televisions Digitals Independents de Proximitat (XTDIP).



dimarts, 20 de novembre del 2012

L'ANC davant el discurs de la por

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DAVANT EL DISCURS DE LA POR
A falta d’una setmana per les eleccions, l’Assemblea Nacional Catalana vol fer públic el seu rebuig al to i el contingut de les declaracions d’alguns polítics espanyols i mitjans de comunicació en contra de la dignitat i el dret a decidir dels catalans i les catalanes.
L’ANC reclama als partits que no utilitzin el discurs de la por i les amenaces per desqualificar l’objectiu d’assolir la independència de Catalunya, que només depèn de la voluntat dels catalans i les catalanes. Amb mentides, tergiversacions i manipulacions no aconseguiran mai que el poble de Catalunya faci marxa enrere. En aquest sentit, l’ANC demana a polítics i ciutadans que no caiguin en provocacions per a poder acabar la campanya en serenitat.
El proper 25 de novembre, tothom ha d’anar a votar, cap vot independentista ha de quedar a casa. Cal traslladar el clam de l’11 de setembre per omplir el Parlament de diputats disposats a treballar perquè Catalunya sigui el proper estat independent d’Europa.CAL d'Esplugues on Vimeo

diumenge, 18 de novembre del 2012


Accions de l’ANC la Garriga durant la campanya electoral

Durant els últims dos dissabtes hem estat  a la plaça de Can Dachs parlant amb les persones que tenien dubtes sobre el procés d’independència de Catalunya. Hem intentat trametre el missatge que la independència és l’únic camí possible per a Catalunya i que si anem tots junts i tenim el pas ferm i decidit ho aconseguirem.

Des de la coordinació de l’ANC de la Garriga estem molt orgullosos de la resposta dels nostres simpatitzants i adherits. Molta gent ha col·laborat explicant les raons, resolent els dubtes, ajudant a vendre marxandatge i portant menjar per a la campanya de recollida d’aliments de Caritas, amb la qual hem aprofitat per col·laborar.

Moltes gràcies a tots de nou per la vostra generositat, optimisme i compromís. 
Estem demostrant que treballant tots junts podem aconseguir tot allò que ens proposem.

No deixem que ningú ens digui que la llibertat no és possible!
El diumenge 25 cap independentista a casa. Tots hem d'anar a votar!

Neus Portet
Coordinadora ANC la Garriga


 Plaça de can Dachs, la Garriga, 10 i 17 de novembre de 2012

diumenge, 11 de novembre del 2012


PIC DEL DIA 10 DE NOVEMBRE DE 2012

Els membres i voluntaris de l'ANC la Garriga novament estem molt orgullosos del poble que tenim.

Seguint amb el nostre full de ruta continuem treballant per aconseguir eixamplar la base social de l’independentisme al nostre poble, també durant el període de campanya electoral.

Ahir vam estar a la Plaça de can Dachs i vàrem poder parlar amb els vianants que van voler sobre els dubtes que els generà la independència. La majoria de les persones amb qui vam parlar van estar atentes i interessades en voler-ne saber més. Va estar una experiència molt enriquidora per a tots els voluntaris que hi vam participar.

Vam aprofitar l’ocasió per recollir aproximadament 120 quilos d’aliments, que ja hem lliurat a Caritas de la parròquia de la Garriga. Moltes gràcies a tots els nostres simpatitzants i altres persones del poble per la seva generositat.

També vàrem vendre una vintena d'estelades més que guarniran molts balcons de la Garriga, a part d'altres productes independentistes i que ajuden a pagar les despeses de l'ANC garriguenca.

A tots, moltes gràcies per la vostra solidaritat.

El dissabte vinent, 17 de novembre, ens trobareu novament a la plaça de can Dachs. Podeu venir a resoldre els vostres dubtes, a deixar la vostra contribució pel banc d’aliments de Caritas o a comprar l’estelada, si encara no la teniu al balcó.
MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

Coordinació

ANC la Garriga