dimecres, 29 de maig del 2013

ELECCIONS AL SECRETARIAT NACIONAL DEL 8 DE JUNY DE 2013

El Secretariat Nacional de l'ANC us exhorta a PARTICIPAR EN AQUESTES ELECCIONS i us anima a exercir el vostre dret a vot. Com més alta sigui la participació més gran serà la representativitat del nou Secretariat Nacional i més força tindrà encara per exercir la seva tasca.

ES POT EXERCIR LA VOTACIÓ ANTICIPADA!

10.1.--Els membres que prevegin que el dia de les eleccions no podran ser en el lloc on els correspondria votar, podran demanar a la Junta Electoral, des del dia de la convocatòria de les eleccions (16 de març) FINS AL DIA 2 DE JUNY A LES 12 DE LA NIT, l'exercici del vot anticipat. HO HAURAN DE COMUNICAR A TRAVéS DE L’ADREçA DE CORREU juntaelectoral@assemblea.cat, tot posant en còpia l'adreça de la seva assemblea territorial.

Podeu trobar tota la informació necessària en el Reglament Electoral que ja us vam enviar i que també està penjat al web http://assemblea.cat/sites/default/files/documents/RELEC2013_definitiu.pdf

dilluns, 13 de maig del 2013

Declaració de maig


DECLARACIÓ DE MAIG

Les provocacions continuades i l’hostilitat a la qual massa sovint estem exposats els catalans, la desarticulació del nostre autogovern, la submissió a un espoli fiscal sense fi ni condicions que ens ha dut a una situació semicolonial i d’empobriment global de les classes populars i mitjanes ens han convençut que el moment actual és un punt de no retorn en el qual tenim l’obligació d’expressar d’una forma clara la nostra voluntat col·lectiva.
Per tant, l’Assemblea Nacional Catalana, en tant que organització civil transversal i independent del poble de Catalunya, manifesta:
1. que en la condició de subjecte polític i jurídic sobirà que té el poble català, les decisions del Tribunal Constitucional espanyol sobre la nostra sobirania són irrellevants i inoposables a aquesta condició.
2. que la sobirania significa per a nosaltres poder decidir lliurement sobre els lligams que ens uneixin amb la resta de les nacions del món, també amb Espanya.
3. que per a la salvaguarda dels drets del poble català, volem viure en un estat català sobirà el més aviat possible.
4. que, els fonaments de l’estat català han de ser:
—el ple respecte als drets humans, la llibertat i la protecció de les minories;
—la democràcia, que inclou el pluralisme polític i social;
—una societat organitzada per assegurar als ciutadans el benestar material i un ambient favorable per a la llibertat cultural i intel·lectual d’acord amb les circumstàncies pròpies del país, les nostres capacitats humanes i la nostra diversitat d’orígens.

11 de maig de 2013
ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

dimecres, 1 de maig del 2013

Propera sessió dels Berenars de l'ANC







DIMECRES
8 DE MAIG
A LES 19 HORES
BAR EL PRINCIPAT*
ENTRADA LLIURE!
*Carrer Calàbria 112 (al davant de la
font de Santa Digna)