divendres, 21 de juny del 2013

Inici de la campanya "Signa un vot per la independència" a la Garriga

Un gran nombre de persones han passat avui al vespre pel local de l’ANC a la plaça de can Dachs per deixar constància del seu vot a favor de la independència de Catalunya. Així s'estrena a la Garriga la campanya “Signa un vot per la independència” amb la qual l’ANC pretén d’una banda comptabilitzar el vot independentista i de l’altra forçar el govern de la Generalitat a actuar davant la clara voluntat del poble català. A partir de demà 22 de juny serem al local cada dissabte, d'11 a 13 hores per recollir signatures. http://einesxestat.cat/eines/












dissabte, 15 de juny del 2013

Signa un vot per la independència


Comença la campanya: “ Signa un vot per la independència”

L’ANC la Garriga donarà el tret de sortida a aquesta campanya d’exercici del Dret de Petició el proper divendres 21 de juny al local de la plaça de can Dachs.
A les 8 del vespre i amb la presència d’autoritats municipals i de membres i simpatitzants de l’ANC local, es presentarà i començarà de forma oficial la recollida de peticions per la consulta per l’estat propi. A partir de llavors, cada dissabte al matí( d’11 a 1 hores) tots els garriguencs podran exercir el seu dret de petició al mateix local.
El dret de petició és un dret fonamental que es pot exercir davant el Parlament de Catalunya, en aquest cas, sobre la independència de Catalunya.
Mitjançant una instància emplenada  davant d’apoderats locals de l’ANC, tots els ciutadans majors de 16 anys i els estrangers demanen al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar, no més tard del 31 de maig de 2014, una consulta democràticament i políticament vinculant en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un Estat independent. En cas que això no sigui possible es demana que DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el dret internacional, com a molt tard l’11 de setembre de 2014.
Us esperem doncs, el proper divendres 21 de juny a la plaça de Can Dachs per signar un vot per la independència. Acabarem amb una copa de cava i piscolabis.


ANC la Garriga

dimarts, 4 de juny del 2013

Dret de petició

L'Assemblea Nacional Catalana ha engegat una campanya anomemada 'Signa un "vot" per la independència' per tal de que cada català demani de manera individual i per escrit que Parlament de Catalunya actuï decididament per convocar una consulta vinculant per la independència i en el cas que no es pugui celebrar que declari automàticament la independència d'acord amb el dret internacional. En parlem amb els juristes Irene Martín i l'Agusti Carles.

diumenge, 2 de juny del 2013

Corpus 2013

La Garriga, 2 de juny de 2013
Colla de voluntaris de l'ANC la Garriga 

La nostra catifa de flors


Tothom ha col·laborat