dijous, 29 d’agost del 2013

Vine amb nosaltres a les terres de l'Ebre

Amics,

Com ja sabeu l’ANC de la Garriga participa a la Via Catalana en el tram 678 que és molt a prop de Figueres. Hi anirem unes 500 persones que ja estem inscrites, en 9 autocars. 

Tenim la possibilitat de tenir dos autocars més i atès que hi ha trams de la Via Catalana que no estan plens hem pensat de tornar a obrir la inscripció per intentar omplir aquest dos autocars, però aquest cop per anar allà on falta més gent, a les terres de l’Ebre.  Si no esteu inscrits, o hi esteu però en un tram urbà i per tant concorregut, us animem a venir amb nosaltres.  Encara no sabem a quin tram exactament aniran aquests nous autocars, perquè dependrà de quanta gent siguem i del tram que en aquells moments estigui més necessitat de gent i per tant no podem assegurar els serveis que hi trobarem. És per això que creiem convenient avisar que la gent que viatgi amb nens petits, o siguin d’edat avançada o amb necessitats especials no s’apuntin a aquests nous autocars (en aquests casos si us plau feu-nos-ho saber i us intentarem encabir al tram 678 o us ajudarem a inscriure-us en un altre tram). 

Us podeu inscriure per anar a les Terres de l’Ebre els dies i amb els horaris següents:


Dissabte 31 d’agost:

De 10:30 a 1 i de 6 a 8

Diumenge 1 de setembre:

De 10:30 a 1

Dilluns 2 de setembre:

De 6 a 8


Us preguem que prengueu nota d’aquests tres dies i hores que serem al local de Can Tresserras, al carrer Centre, 1 fent aquestes inscripcions. En cas que aquest horari no us vagi gens bé però vulgueu venir, si us plau feu-nos un missatge de correu electrònic abans del 3 de setembre (lagarrigaperlaindependencia@gmail.com). El preu del tiquet d’autocar, anada i tornada, és de 10€.

L’èxit de la Via Catalana depèn de cada un de nosaltres. 
Només junts ho farem possible! 

ANC territorial de la Garriga--

dissabte, 24 d’agost del 2013

Comunicat de l'Assemblea Nacional Catalana sobre la Via Catalana

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) valora positivament les aportacions, idees i debats generats al voltant de la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana que recorrerà Catalunya de nord a sud el proper Onze de Setembre. Aquest debat és una mostra de la vitalitat de la societat catalana davant l’important moment històric que està vivint el país en el camí cap a l’Estat Propi. En aquest context, l’ANC vol manifestar que:

- La Via Catalana cap a la Independència és una mobilització que pretén, tal com indica el seu nom, aconseguir avançar en el camí cap a un estat independent. L’objectiu de la cadena humana de l’Onze de Setembre és el d’esdevenir l’avantsala de la independència i fer que la consulta es dugui a terme el més aviat possible; i aquesta voluntat és la que els representants de l’ANC han expressat en totes i cadascuna de les seves aparicions. El lema, el nom i l’objectiu de la Via Catalana són, per tant, inequívocs, i així ho seguiran sent.

- La Via Catalana és una mobilització oberta a la pluralitat i transversalitat de la societat catalana. El seu objectiu és sumar el màxim de sensibilitats al voltant de l’actual procés polític; i fer-ne partícips aquelles persones que volen sumar i construir un país millor, més just i pròsper. La Via Catalana vol dibuixar i representar la futura Catalunya independent, per això encoratgem que tothom hi participi amb les seves inquietuds polítiques, econòmiques i socials per construir plegats el futur del país. Totes les sensibilitats i projectes respectuosos amb els drets humans hi caben dins el traçat establert, que es pot consultar a la web via.assemblea.cat, i que és l’únic que l’Assemblea assumeix com a propi i del qual es responsabilitza.

- Per fer realitat la Via Catalana cal comptar amb la participació de molta gent però, a la vegada, hi ha una complexitat logística afegida per assegurar que la cadena recorri de punta a punta el país. És per això que l’ANC fa una crida a totes aquelles persones que puguin desplaçar-se que s’inscriguin i vagin a aquells trams on hi ha una baixa ocupació.

Junts ho farem possible!

Independència és llibertat,
Catalunya nou Estat!

Assemblea Nacional Catalana, 21 d’agost

divendres, 16 d’agost del 2013

Trams de la Via Catalana pendents d'omplir: Fem-ho possible!

Trams de la Via Catalana pendents d'omplir: 

TRAMS 4 al 38.... Poc després de l'Alcanar fins a gairebé Amposta.

TRAMS 50 al 76... Poc després d'Amposta fins a gairebé l'Ampolla

TRAMS 84 al 90... Poc després de l'Ampolla fins al Perelló

TRAMS 175 AL 178.....

TRAMS 184 AL 196....

trams 207 al 226.... Entre Reus i Tarragona

TRAMS 263 AL 269....
Fem-ho possible!! Us podeu inscriure a:https://via.assemblea.cat/ca/inscripcions.html