dimarts, 24 d’abril de 2012

Dóna la Cara per la Independència el Dia de Sant JordiDes de que vàrem constituir l'ANC de La Garriga hem treballat per tenir el nostre programa d'activitats i organitzar-nos bé per fer la màxima feina possible.
Per ara portem fetes dues activitats la Presentació de l'ANC i Dóna la Cara per la Independència.
Amb l'acte d'ahir, hem volgut combinar un dia de festa, un divertimento i un punt d'informació per aconseguir un compromís: el de donar la cara pel nostre país.
Com us podeu imaginar i molts sabeu, muntar el Dóna la cara ens ha portat un munt de feina, però els voluntaris han fet possible el projecte. Hem pogut disposar de la infraestructura i muntatge tècnic gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes persones: 6 ordinadors, 3 webcams, 1 televisor, taules, taulons, wifi, llum... Gràcies Joan, Bernat, Lluís i Oriol!
I en un local magníficament situat a la Plaça de Can Dachs gràcies a la senyora Tresserras.
Volem fer arribar també el nostre agraïment a les botigues L'Amarant, Can Biset, L'Esborrany, Gates i fils i Masó Electrodomèstics .

I, sobretot, gràcies als voluntaris!!
torn de matí: Àlex, Mercè, Joan, Joan, Jordi, Clara.
14-15: Jordi, Joan, Àlex.
15-17: Àlex, Júlia, Joan, Joan, Carme, Agnès, Aïda.
17-19: Àlex, Júlia, Isabel, Joan, Joan.
19-21: Àlex, Júlia, Joan, Joan, Joan, Isabel, Pep, Salvador.

Els dies abans, calia fer tota la cartelleria per penjar per la Garriga i per donar en mà. I el punt del llibre i les bosses per vendre... Tot el material ha quedat 
esplèndid, i són la Núria, l'Stefano i en Xavier qui ho han fet possible.


Hi han estat treballant aproximadament 40 persones, que hi han invertit unes 500 hores.
I... ha funcionat magníficament: l'Assemblea Nacional Catalana ha fet adhesions, han sorgit més voluntaris i hem
arribat a ser la cinquena localitat de Catalunya amb ciutadans i ciutadanes compromesos a donar la cara per la independència, amb 383 adhesions... 
No podem negar que estem molt contents per l´èxit obtingut, però a més ha estat una oportunitat valuosíssima per afavorir el diàleg entre els garriguencs, compartint desitjos,  neguits i experiències. S'ha pogut fer difusió dels objectius  de l'Assemblea. S'ha pogut escampar un sentiment positiu,
encomanar l´esperança. Creiem sincerament que la Independència és possible, i  treballem per aconseguir-ho.
Aquest ha estat un 2n punt de partida per anar explicant la nostra. El desig és que en parleu en els vostres cercles familiars, d'amistat i els laborals. Atreviu-vos-hi!
ARA HEM DONAT LA CARA, CAL TAMBÉ COMPARTIR LA PARAULA!!!


Us animem a adherir-vos a l'ANC. Escriviu a  lagarriga@assemblea.cat.


Cal fer créixer l'Assemblea perquè és el mitjà per demostrar la nostra força per assolir l'Estat Propi i la Independència per a Catalunya.


VISCA CATALUNYA LLIURE!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada