dimarts, 24 d’abril del 2012

Dóna la Cara per la Independència el Dia de Sant Jordi



Des de que vàrem constituir l'ANC de La Garriga hem treballat per tenir el nostre programa d'activitats i organitzar-nos bé per fer la màxima feina possible.
Per ara portem fetes dues activitats la Presentació de l'ANC i Dóna la Cara per la Independència.
Amb l'acte d'ahir, hem volgut combinar un dia de festa, un divertimento i un punt d'informació per aconseguir un compromís: el de donar la cara pel nostre país.
Com us podeu imaginar i molts sabeu, muntar el Dóna la cara ens ha portat un munt de feina, però els voluntaris han fet possible el projecte. Hem pogut disposar de la infraestructura i muntatge tècnic gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes persones: 6 ordinadors, 3 webcams, 1 televisor, taules, taulons, wifi, llum... Gràcies Joan, Bernat, Lluís i Oriol!
I en un local magníficament situat a la Plaça de Can Dachs gràcies a la senyora Tresserras.
Volem fer arribar també el nostre agraïment a les botigues L'Amarant, Can Biset, L'Esborrany, Gates i fils i Masó Electrodomèstics .

I, sobretot, gràcies als voluntaris!!
torn de matí: Àlex, Mercè, Joan, Joan, Jordi, Clara.
14-15: Jordi, Joan, Àlex.
15-17: Àlex, Júlia, Joan, Joan, Carme, Agnès, Aïda.
17-19: Àlex, Júlia, Isabel, Joan, Joan.
19-21: Àlex, Júlia, Joan, Joan, Joan, Isabel, Pep, Salvador.

Els dies abans, calia fer tota la cartelleria per penjar per la Garriga i per donar en mà. I el punt del llibre i les bosses per vendre... Tot el material ha quedat 
esplèndid, i són la Núria, l'Stefano i en Xavier qui ho han fet possible.


Hi han estat treballant aproximadament 40 persones, que hi han invertit unes 500 hores.
I... ha funcionat magníficament: l'Assemblea Nacional Catalana ha fet adhesions, han sorgit més voluntaris i hem
arribat a ser la cinquena localitat de Catalunya amb ciutadans i ciutadanes compromesos a donar la cara per la independència, amb 383 adhesions... 
No podem negar que estem molt contents per l´èxit obtingut, però a més ha estat una oportunitat valuosíssima per afavorir el diàleg entre els garriguencs, compartint desitjos,  neguits i experiències. S'ha pogut fer difusió dels objectius  de l'Assemblea. S'ha pogut escampar un sentiment positiu,
encomanar l´esperança. Creiem sincerament que la Independència és possible, i  treballem per aconseguir-ho.
Aquest ha estat un 2n punt de partida per anar explicant la nostra. El desig és que en parleu en els vostres cercles familiars, d'amistat i els laborals. Atreviu-vos-hi!
ARA HEM DONAT LA CARA, CAL TAMBÉ COMPARTIR LA PARAULA!!!


Us animem a adherir-vos a l'ANC. Escriviu a  lagarriga@assemblea.cat.


Cal fer créixer l'Assemblea perquè és el mitjà per demostrar la nostra força per assolir l'Estat Propi i la Independència per a Catalunya.


VISCA CATALUNYA LLIURE!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada