dilluns, 27 d’agost del 2012

Cap independentista a casa



Des de l’ANC la Garriga esperem que els que heu fet vacances les hàgiu gaudit i els que no n’heu fet en pugueu fer ben aviat. Nosaltres ja estem de nou al peu del canó treballant per a la gran manifestació del dia 11 de setembre, que entre tots hem d’aconseguir que sigui històrica. 

Ara toca mobilitzar amics, familiars, col·legues, veïns, coneguts, etc. Cap independentista s’hauria de quedar a casa l’11 de setembre!

Des de l’ANC estem organitzant autocars per anar i tornar de Barcelona. Gràcies als beneficis que vàrem obtenir amb la festa del dia 15 de juliol podem “subvencionar” una part dels bitllets. El preu de cost és de 7 euros cadascú però amb la subvenció podem oferir les primeres 100 places reservades al preu de 5 euros. L’hora i el lloc de sortida us els direm més endavant, però heu de comptar que per evitar embussos intentarem sortir de la Garriga cap a les 3 de la tarda. 

Aquells de vosaltres que tingueu interès en reservar seient ho podeu fer ja des d’ara mateix tot emplenant el formulari que trobareu aquí.


Les iniciatives que hem preparat per a mobilitzar el nostre poble per aquesta manifestació són dues parades informatives, amb venda de marxandatge i estelades, els dies 1 i 8 de setembre (hores i llocs a concretar). Necessitem voluntaris durant els dos dies (matí, migdia i tarda). Si teniu alguna estona disponible ens ho podeu dir i us apuntarem. Com sempre qualsevol col·laboració serà molt i molt ben rebuda.

També estem preparant l’ofrena floral per a la nit del dia 10 de setembre. Us enviarem més informació d’aquest acte durant la setmana vinent.

Per a qualsevol dubte ja sabeu com ens podeu localitzar.

Salut i independència!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada