diumenge, 11 de novembre de 2012


PIC DEL DIA 10 DE NOVEMBRE DE 2012

Els membres i voluntaris de l'ANC la Garriga novament estem molt orgullosos del poble que tenim.

Seguint amb el nostre full de ruta continuem treballant per aconseguir eixamplar la base social de l’independentisme al nostre poble, també durant el període de campanya electoral.

Ahir vam estar a la Plaça de can Dachs i vàrem poder parlar amb els vianants que van voler sobre els dubtes que els generà la independència. La majoria de les persones amb qui vam parlar van estar atentes i interessades en voler-ne saber més. Va estar una experiència molt enriquidora per a tots els voluntaris que hi vam participar.

Vam aprofitar l’ocasió per recollir aproximadament 120 quilos d’aliments, que ja hem lliurat a Caritas de la parròquia de la Garriga. Moltes gràcies a tots els nostres simpatitzants i altres persones del poble per la seva generositat.

També vàrem vendre una vintena d'estelades més que guarniran molts balcons de la Garriga, a part d'altres productes independentistes i que ajuden a pagar les despeses de l'ANC garriguenca.

A tots, moltes gràcies per la vostra solidaritat.

El dissabte vinent, 17 de novembre, ens trobareu novament a la plaça de can Dachs. Podeu venir a resoldre els vostres dubtes, a deixar la vostra contribució pel banc d’aliments de Caritas o a comprar l’estelada, si encara no la teniu al balcó.
MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

Coordinació

ANC la Garriga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada