dijous, 11 d’abril del 2013

Penja l'estelada al teu balcó


Amics de l’ANC de la Garriga,
El moviment independentista està més viu que mai.
Som moltes i moltes persones que estem treballant perquè creiem que junts podem aconseguir el nostre objectiu i, més que mai, sabem que aquesta és l’única via possible per aconseguir el país que mereixem.
Estem en un moment molt complicat. La crisi econòmica que ens afecta de ple arriba a tots els racons i, qui més qui menys, tots n’estem patint els efectes. La divisió política del nostre país ja és clara i ara ja no valen metàfores. Tothom ha hagut de posicionar-se en un costat o altre.
Justament perquè el nostre moviment és fort i perquè té un suport molt important de la població catalana estem rebent una gran embranzida mediàtica en contra. Ja fa temps que el contundent aparell de la nació espanyola intenta afeblir-nos, dividir-nos i emmetzinar tot allò que sona a independentista o catalanista.
És per això que des de l’ANC de La Garriga us volem demanar que mantingueu ben alts els vostres ideals. Que no defalliu. Que no perdeu cap ocasió per dir ben fort i ben alt el que penseu i que feu que tots aquells que teniu a prop puguin entendre que la independència és el camí que ens garanteix el millor futur. Us volem demanar que us feu escoltar. Nosaltres som els garants d’aquest missatge que ha de fluir de boca en boca per aconseguir que ningú capaç d’entendre els conceptes de justícia i legitimitat quedi al marge del nostre moviment.
Hem de fer-nos escoltar i ens hem de fer veure. És molt important que se sàpiga, no només que estem units en un objectiu comú, sinó que som molts: UNA MAJORIA. Amb aquest objectiu us demanem que tragueu la vostra estelada o senyera al balcó.  Pengem-la al sol, al vent i a la pluja perquè tothom sàpiga què pensem i què volem i no quedi cap dubte que, a Catalunya, l’esperit de l’11 de setembre està més viu que mai i que no pararem fins que no siguem lliures.
Salut i independència!
Coordinació ANC la Garriga
Imatge en línia 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada