dissabte, 15 de juny del 2013

Signa un vot per la independència


Comença la campanya: “ Signa un vot per la independència”

L’ANC la Garriga donarà el tret de sortida a aquesta campanya d’exercici del Dret de Petició el proper divendres 21 de juny al local de la plaça de can Dachs.
A les 8 del vespre i amb la presència d’autoritats municipals i de membres i simpatitzants de l’ANC local, es presentarà i començarà de forma oficial la recollida de peticions per la consulta per l’estat propi. A partir de llavors, cada dissabte al matí( d’11 a 1 hores) tots els garriguencs podran exercir el seu dret de petició al mateix local.
El dret de petició és un dret fonamental que es pot exercir davant el Parlament de Catalunya, en aquest cas, sobre la independència de Catalunya.
Mitjançant una instància emplenada  davant d’apoderats locals de l’ANC, tots els ciutadans majors de 16 anys i els estrangers demanen al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar, no més tard del 31 de maig de 2014, una consulta democràticament i políticament vinculant en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un Estat independent. En cas que això no sigui possible es demana que DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el dret internacional, com a molt tard l’11 de setembre de 2014.
Us esperem doncs, el proper divendres 21 de juny a la plaça de Can Dachs per signar un vot per la independència. Acabarem amb una copa de cava i piscolabis.


ANC la Garriga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada