dijous, 29 d’agost del 2013

Vine amb nosaltres a les terres de l'Ebre

Amics,

Com ja sabeu l’ANC de la Garriga participa a la Via Catalana en el tram 678 que és molt a prop de Figueres. Hi anirem unes 500 persones que ja estem inscrites, en 9 autocars. 

Tenim la possibilitat de tenir dos autocars més i atès que hi ha trams de la Via Catalana que no estan plens hem pensat de tornar a obrir la inscripció per intentar omplir aquest dos autocars, però aquest cop per anar allà on falta més gent, a les terres de l’Ebre.  Si no esteu inscrits, o hi esteu però en un tram urbà i per tant concorregut, us animem a venir amb nosaltres.  Encara no sabem a quin tram exactament aniran aquests nous autocars, perquè dependrà de quanta gent siguem i del tram que en aquells moments estigui més necessitat de gent i per tant no podem assegurar els serveis que hi trobarem. És per això que creiem convenient avisar que la gent que viatgi amb nens petits, o siguin d’edat avançada o amb necessitats especials no s’apuntin a aquests nous autocars (en aquests casos si us plau feu-nos-ho saber i us intentarem encabir al tram 678 o us ajudarem a inscriure-us en un altre tram). 

Us podeu inscriure per anar a les Terres de l’Ebre els dies i amb els horaris següents:


Dissabte 31 d’agost:

De 10:30 a 1 i de 6 a 8

Diumenge 1 de setembre:

De 10:30 a 1

Dilluns 2 de setembre:

De 6 a 8


Us preguem que prengueu nota d’aquests tres dies i hores que serem al local de Can Tresserras, al carrer Centre, 1 fent aquestes inscripcions. En cas que aquest horari no us vagi gens bé però vulgueu venir, si us plau feu-nos un missatge de correu electrònic abans del 3 de setembre (lagarrigaperlaindependencia@gmail.com). El preu del tiquet d’autocar, anada i tornada, és de 10€.

L’èxit de la Via Catalana depèn de cada un de nosaltres. 
Només junts ho farem possible! 

ANC territorial de la Garriga--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada